mandag den 4. juli 2011

Dagens indkøb

Idag har jeg haft en tøse-hygge dag med to af mine dejlige veninder, Helena og Katrine. Vi var lidt rundt omkring og jeg fik købt nogle fine fine ting.

Jeg fandt denne skønne unisex t-shirt i en af mine yndlings tøjbutikker her i Holstebro. Den var sat ned til halv pris, gav derfor kun 250 kr. for den - Blev glad da jeg fandt den, min kæreste har nemlig en næsten magen til som jeg hele tiden nupper fra ham, så kan han endelig få den for sig selv ;-)

Jeg fik disse fine armbånd af min størresøster, som i øvrigt passer godt til en halskæde jeg købte i en genbrug for et par uger siden.

Denne hæklede/strikkede cardigan fandt jeg i genbrugen, super fin her til sommer!

Jeg fandt disse lys i genbrugen til 25 kr. Efter at have skåret dem halvt over fasser de super fint til mine lysestager jeg fandt i en anden genbrug i siste uge.

Denne strik fandt jeg også genbrugen, har nu købt sådan cirka hundredevis af lyse striktrøjer i genbrugs butikker på det sidste, måske jeg skulle have hold på det igen :-) hehe.

Denne meget mandlige t-shirt fandt jeg også i genbrugen, planen er at jeg skal klippe lidt i den her og der og håbe på et godt resultat.

Denne top ligner nogle jeg har i forvejen bare i en anden farve, så den kunne jeg da ikke undvære.

Så faldt jeg over denne søde hæklede cardigan, også super fin til den danske sommer.

Haha :-D Tandlægen siger jeg SKAL bruge elektrisk tandbørste (på grund af mine meget tætsiddende tænder), så nu fik jeg købt hovederne dertil og vi har selve tandbørsten derhjemme - Nu satser jeg på 0 huller fra nu af!

Kan i gætte hvor jeg fandt denne blazer? Ja, i genbrugen. Den er lidt stor, men skøn! Kan eventuelt bruges som jakke.

Oversize skjorte, søøøørme også fra genbrugen. Har planer om at klippe lidt i den her og der.

Det hele endte med at vi tog på Jensens Bøfhus og fik noget mad og en lækker dessert!!

2 kommentarer:

  1. Du har en rigtig god og lækker blog, og du er en rigtig smuk pige! Keep up the good work :-)

    SvarSlet
  2. Det er jeg rigtig glad for at høre, at du synes! Det varmer rigtig meget, især nu hvor min blog er så ny. En dejlig kommentar at tage med videre :-)

    /Simone

    SvarSlet