søndag den 28. august 2011

Rom med kæresten - del 3

Da jeg var i Rom fik jeg kæbt mig en masse fine ting, som jeg ikke kunne vente længere med at vise jer. Jeg troede faktisk ikke jeg ville kunne finde så mange ting, der ville falde i min smag, men det gjorde jeg!

MAKE-UP:
Jeg fik købt en masse lækker make-up i en butik ved navn Kiko, det er make-up fra Milano og det var i alverdens former og farver. Det var paradis for enhver pige.

Lækker varm orange læbestift.


Når jeg bruger øjenskygge, hvilket jeg ofte gør, så bruger jeg næsten altid brune nuancer. Det var lækkert at finde disse to super fine øjenskygger, dem er jeg allerede rigtig glad for.

Denne lækre concealer fandt jeg også i en farve, der passer perfekt til min hudfarve.

Neglelak
Også inde i butikken Kiko fandt jeg en masse fine neglelakker i mange forskellige farver. Der var så mange farver, at man skulle tro det var løgn. Jeg forelskede mig i så mange, men kom jo også hjem med 12 stk :-) Butikken ligger på den gade vi boede på, det var skønt!

Jeg fandt disse fire lækre og neutrale farver den første dag.

 Der var et super godt tilbud derinde, hvor man kunne købe 8 forskellige neglelakker (som man selvfølgelig selv måtte vælge) Så fik man en ''rejsekasse'' med, som men selv kan tilføje neglefile, negleklipper osv. til. Jeg tog selvfølgelig dette tilbud til mig, da det var super billigt :-)

 Jeg elsker rød/orange nuancer, så dem valgte jeg fire af.

Jeg elsker som sagt også brune nuancer, så derfor fandt jeg mig endnu en brun farve, en lydebrun med glimmer, en helt lys med glimmer og en lilla med glimmer, de er bare super lækre.

Tøj
Jeg fandt mig også noget rigtig fint tøj, hovedsageligt fra Zara. Jeg fandt også en fin t-shirt i en butik ved navn Ovs. Jeg har allerede fået brugt alle ting flittigt!

Jeg fik shoppet lidt hver dag, men jeg fik lov til at have en ''store-shoppedag'' hvor vi kun skulle shoppe. Det var poserne jeg kom hjem med på hotellet.

Denne er så t-shirten som jeg fandt i butikken Ovs. Den er rigtig fin synes jeg.

Denne fine t-shirt fandt jeg i Zara. Meget enkelt og pænt et et par jeans.

Denne lækre t-shirt fandt er også fra Zara til 50 Euro. Er pæn til højtaljede jeans.

Kjolen her har i jo set før, fra Zara til 50 Euro.

T-shirten her har i også set før, den er også fra Zara.


Sko og tasker
Jeg fandt mig flere forskellige butikker hvor jeg fandt sko og tasker. Jeg fandt mig en ALDO og så var min dag reddet. Derudover fandt jeg noget i Mango og i to ukendte butikker ved navnet Geppy og Maya's Accessories.


 Jeg fandt disse lækre stilletter i ALDO til 40 Euro - De er bare for skønne!

 Ved kassen i ALDO da jeg skulle købe skoene, blev jeg tilbudt disse ''Outsole grip'' Til bunden på skoene, altså udenpå. På Billedet har jeg sat det på den ene, så man kan se forskellen. De er lavet til, at man ikke glider når der er vådt og glat.

Jeg fandt disse skønheder i butikken ved navn Geppy (skoene er af samme mærke). De er lidt specielle, ikke alle kan lide dem, men jeg synes personligt selv at de er fantastiske.


Denne store lækre clutch fandt jeg også i ALDO, den var sat ned fordi det var den sidste, så den blev min!
 
 Endnu en taske fra ALDO, jeg elsker takser med det ''gammeldags skoletaske look''. Den blev også min!

Denne lækre pung fandt jeg i Mango til 17 Euro.

 
Jeg fandt denne pung i Maya's Accessories og synes den var rigtig lækker, da den har to rum - Og ja, jeg har en ting for punge :-p

Andet
Jeg fandt mig også et par andre småting, som jeg bestemt også er blevet glad for!

 Jeg fandt denne parfume med navnet Trés Jolie i butikken Ovs. Den dufter fantastisk!

 Jeg havde glemt min neglelakfjerner derhjemme, så jeg fandt denne i en butik ved navn Beauty Point. Den er skide god, og som i kan se, har jeg brugt halvdelen allerede, det siger lidt om, at jeg har haft travlt med at prøve mine nye neglelakker :-p

 Denne var jo ikke til at tage med hjem, men jeg fik den af min kærste en aften på en restaurant. Den var så fin og blev sat i vand på hotellet - Bogstaveligt talt, dvs. i en vandflaske (Der var ingen vaser) Haha!

Alle disse ting kom så heller ikke med hjem, men det var indkøbte forsyninger vi benyttede os af i løbet af ferien - Der er sodavand, rødvin, champagne, kiks, chips, vand osv.. Ved ikke om i bemærkede McDonalds ketchuppen? Den er så kommet med hjem, jeg elsker den ketchup, hæhæ!

Gaver
Jeg fandt mig nogle fine gaver, som jeg købte til dem derhjemme, hovedsageligt også fra Kiko.

Min lillesøster på snart ti år går på Holstebro Balletskole, derfor tænkte jeg på min lille guldklump med det samme jeg så halskæden med en smuk lille ballarina, Der er desværre faldet en lille perle af, men det ser man ikke andet end på tæt hold. Hendes yndlingsfarve er lilla, derfor fik hun også en flot lilla neglalak.


 Min mor går altid med brunlig/orange læbestift, så da jeg fandt denne friske orange farve tænkte jeg på hende. Hun har nogle meget smukke grønne øjne og går altid med grønne og brune øjenskygger, så da jeg fandt denne grønne øjenskygge med glimmer og med et skær af perlemor, vidste jeg at den måtte hun eje. Jeg hade ret, hun er SÅ glad for begge ting!

 Til jul købte jeg et par forskellige ting til min storesøster, en af dem var en mørkebrun neglelak, den er hun så glad for. Jeg tænkte derfor, at hun skulle have en mørkerød neglelak med et snert af brun, da jeg nu selv har to af den slags og er så glad for dem. Hun fik derudover også en eyeliner også fra Kiko, men den glemte jeg at tage et billede af inden hun fik den.

Til min veninde Katrine købte jeg disse to lækre brune produkter fra Kiko. Katrine havde nemlig været så sød at gå hele Holstebro gågade igennem for at finde nogen, der kunne tilpasse et af mine ure så det passede, mens jeg var væk. Hun havde også givet mig Karl Lagerfeld Coca-Colaerne da hun havde været i københavn, så jeg synes også hun fortjente en lille ting.

5 kommentarer:

 1. HOLD DA OP EN ORDENTLIG OMGANG!
  Det må jeg sige.
  Du må virkelig have haft den store pung med, selvom tingene var på tilbud osv:)!
  Er vild med alle neglelakkerne.. Mhhh...
  Håber i havde en god tur:)!

  SvarSlet
 2. Hold da op en masse lækre ting, du har virkelig fået shoppet igennem :-D Er vild med neglelakkerne, virkelig flotte farver. T-shirten fra Zara er godt nok også fed :-)

  SvarSlet
 3. Hej tøser :-)
  Hvor er i søde. Jeg er helt enig, neglelakkerne er bare så flotte, er virkelig glad for dem alle sammen!! Når man bare går herhjemme får man jo aldrig taget sig sammen til at købe så mange af gangen, men jeg fortryder det bestemt ikke.
  Ja, jeg havde den store pung med, ingen tvivl der. Men det var nu også fordi jeg fik turen i fødselsdagsgave af min søde kæreste, det betød så, at alt var på hans regning, og jeg skulle kun selv betale de ting jeg gerne ville have - Det var nu ikke til at klage over, hehe :-)

  Du har ret Julie, det er nogle fede t-shirts fra Zara, de bliver også allerede brugt flittigt!

  /Simone

  SvarSlet
 4. Ej de bace sko er super fede ! Kan man købe dem i dk?:)

  SvarSlet
 5. Ja er de ikke? :-) Er også rigtig glad for dem! Jeg tror ikke, at de kan købes i Danmark, har ikke hørt om mærket før, men du kan prøve at søge på ''Geppy'' på google, måske kommer der noget :-)

  /Simone

  SvarSlet