torsdag den 18. august 2011

This is a start of something new.

Et par piger fra min klasse og jeg har i noget tid snakket om at starte til gymnastik. Jeg elsker at bevæge mig of udfordre mig selv rytmisk, så jeg glæder mig til at se om det kan blive til noget. Som lille gik jeg til gymnastik i flere år og det betød meget for mig, men da jeg blev ældre startede jeg til håndbold og andre sportsgrene og glemte lidt gymnastikken. I 9. klasse da jeg gik på Lomborg Gymnastik-og idrætsefterskole genopdagede jeg min begejstring for denne form for bevægelse og kontrol over din egen krop. Det er bare først nu tre år efter mit efterskoleophold jeg har besluttet mig for at gøre noget ved det. I dag tager vi til en prøvetræning på Holstebros ynglingehold, hvilket jeg håber bliver en god oplevelse. Jeg står imellem to forskellige hold, som begge virker spændende og udfordrene.. Udover min lyst til gymnastikken, er det også gået op for mig, at det er nu jeg skal sætte linjen for min fremtid med hensyn til motion og sundhed. Eftersom jeg ikke har dyrket andet end fitness de sidste tre år, synes jeg det er et helt perfekt tidspunkt at starte igen. Det kan enten bære eller briste, så jeg krydser fingre for at det bliver lige så godt som jeg går og håber. Det gør det måske, det vil tiden vise. Har i en sport, som betyder meget for jer?

2 kommentarer:

 1. Hej Simone!
  ÅH GUD JA GYMNASTIK!!!!
  Jeg har dyrket gymnastik de sidste 11 år, og det er mit liv. Jeg kan sagtens finde på at fælde en tårer eller to hvis jeg bare misser en træning. Jeg træner normalt 3-4 gange om ugen, har gået til konkurrence gymnastik er træner for mit eget hold og meget meget mere. Jeg lever og ånder for gymnastikken, det er min store passion.
  Jeg føler nøjagtig hvad du mener, se at kom afsted. Jeg har fundet min vej, igennem gymnastikken - måske er din der også (:
  - Simone xx

  SvarSlet
 2. Ja, har set at du dyrker gymnastik, altså på din blog :-)
  Jeg har været afsted et par gange nu på et forskellige hold og tror jeg har fundet det helt rigtig hold for mig, så nu er det bare med at komme igang! Tak for din kommentar og for støtten :-)

  /Simone

  SvarSlet