tirsdag den 29. november 2011

Adventsgaver

Jeg fik nogle rigtig fine adventsgaver her i søndags, synes jeg selv. Dem skulle i lige have æren af at se:


En super lækker læbestift fra min mors klinik af mærket Artdeco med navnet Honey Delicious og nummeret 28.

En kæmpe bøtte med ølgærtabletter - B-vitaminer og ølgærtabletter er begge godt for håret, og nu når jeg er igang med at lysne mit hår, er det vigtig for mig at det forbliver sundt. Har altid spist b-vitaminer, men ville nu gerne prøve ølgær istedet, man kan også købe Silica tabletter, hvor der også er ølgær i.

5 kommentarer:

 1. Har det virket at tage de ølgærtabeletter? kan se du har fået en del længere hår siden du startede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Til det er svaret nej..
   Ikke fordi de ikke virker (tror jeg ikke) men fordi jeg simpelthen ikke får dem taget! Jeg fik for omkring to år siden klippet op til skuldrene, og nu helfarver jeg ikke mit hår længere, og jeg flader det stortset heller aldrig mere, så det er simpelthen fordi det er blevet en helt del sundere.

   - Med hensyn til tabeletterne, så er det simpelthen fordi de er helt ru og tøre, smager elendigt og så skal man tage otte styks om dagen, det kørte jeg hurtigt træt i. Men du kunne eventuelt prøve b-vitaminer istedet for :-)

   Slet
 2. Nååå, okay. jeg er gået igang med silica, 3 piller om dagen, smager forfærdenligt men jeg fortsætter til bøtten er tom, og så må vi se om der er sket noget. For mit hår er nemlig meget usundt, jeg fælder helt vildt, og jeg er ved at være træt af det. Nu hvor jeg har fået klippet så kort hår som jeg har, kan det jo ligesågodt blive sundt det der vokser ud :) Det så bare ud som om dit hår var vokset ret hurtigt nemlig :) Men tak for svaret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. har også overvejet silica, men har ikke lige fået mig taget sammen ;-)

   Men det er en god idé med at klippe det usunde af, det gør i hvert fald håret godt!
   - Mit hår er også vokset ekstremt meget. Men det vokser bare så hurtigt af sig selv, så længe det er sundt, så det er jeg jo bare heldig med, klager i hvert fald ikke :-)

   God weekend!

   Slet
 3. Lækkert..Gid det var mig.. I lige måde! :)

  SvarSlet