mandag den 7. november 2011

This weekend and today

Jeg havde den dejligste weekend sammen med min kusine i Herning. Den var fyldt med tøsehygge, shopping, tøsesnak, en kort bytur, film og lækkert mad. Hun minder meget om mig på så mange måder, derfor har jeg det så godt i hendes selskab :-) Hende og jeg fik taget lidt billeder, dem får i at se meget snart! fik også købt nogle lækre ting, som i også snart får at se.

I dag er allerede en dårlig dag.. Skal være i skole til klokken 15.00 og direkte på arbejde til klokken 18.00. Ikke lige det man gider, når man har hovedpine. Men jeg overlever nu helt sikkert nok alligevel :-p Håber i får en dejlig dag mine søde læsere!

2 kommentarer:

 1. Lige lidt konstruktivt kritik. Synes der mangler lidt flere dagens billeder, eller generelt bare nogle indlæg, hvor der er lidt fyld på. Nogen af dine indlæg bliver lidt tomme. Men ellers så synes jeg du har en rigtig god blog, så bliv endelig ved med det :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anonyme :-)
  Jeg forstår hvad det er du søger, og er helt okay med at få lidt kritik. Sagen er den, at jeg lige har fået mit spejlreflekskamera og skal lige have styr på en masse ting med hensyn til mit stativ og sådan lidt forskellige ting før der vil komme dagens billeder og dagens outfits.

  Jeg mener heller ikke, at alle mine indlæg behøver at have en masse betydning eller indhold, da jeg blogger 1-2 gange om dagen for det meste, og ikke kun hver anden dag. Jeg viser aldrig noget på min blog som jeg ikke selv synes er spændende :-) Er helt med på at du søger noget mere fylde, men det kommer med tiden når jeg har alt det med kameraet på plads. Det er også lige her for nyligt, at jeg har fået helt styr på min blogs udseende og sådanne forskellige ting.

  Tak for din konstruktive kritik, håber du vil føle at der kommer forbedringer, og at du hænger ved som læser :-)

  /Simone

  SvarSlet