fredag den 24. februar 2012

MY DARK LOVER.

Min nye og første(!) MAC læbestift! Jeg blev forelsket ved første øjekast, og var nød til at have den. Jeg købte den i Magasin, da jeg var i København, med min kæreste her i vinterferien. Farven er lidt svær at fange på billeder men hvis jeg skal beskrive den er den mørke lilla/blommefarvet (det sidste billede viser bedst). Jeg glæder mig til at tage en på en aften i byen hvor jeg skal have et simpelt mørkt outfit på og så denne. Jeg synes personligt, at sådan en mørk læbestift gør noget specielt, for så lys en hud som min. Nogen ville nok mene det modsatte, det er vel en smags sag. Navnet på skønheden er Cyper.

7 kommentarer:

 1. Hvorfor er det lige at du ofte - og især på disse billeder - laver sådan en "andemund". Det ser mildest talt ikke særligt flatterende ud.

  SvarSlet
 2. hahahahhahahahahahahahahahahahahahahha sygt! tænkte præcis det samme

  SvarSlet
 3. Hej Anonym og Anonym :-)
  Det er svært at svare på.. Tror bare det er en dårlig vane jeg har mig. Jeg er udemærket godt klar over at jeg gør det, og jeg ved også godt det ikke altid ser specielt kønt ud. Da jeg tog disse billeder, var der ikke andre hjemme til at hjælpe mig med at tage billederne af læbestiften, og så brugte jeg ikke det vilde tid på at få taget mange billeder.
  - Med hensyn til at jeg gør det ofte, så ja. Det gør jeg nok, og helt fint at i ikke kan lide det. Det er jo en smagssag om man synes det er hyle morsomt, som i synes, eller ej :-).

  SvarSlet
 4. Fuck den er cool! Jeg vil ha!
  Og mega fed blog btw, skulle vi måske følge hinanden? :-)

  Knus

  funkyfashionmonkey.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Sofie :-)
   Ja, er den ikke?? Jeg er også selv helt vild med farven, og er bare så glad for at jeg fik den købt.Den koster jo 160 kr. men synes altså, at det er det værd!

   Mange tak, er glad for, at du synes om min blog. Har kigget forbi din, og synes den er rigtig fin - Så du kan da tro, at vi kan følge hinanden!
   Knus :-)

   Slet
 5. http://www.memecenter.com/fun/146300/duck-hunting

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym :-)
   Jeg er efter hånden godt med på, at flere af jer synes jeg laver en grim andemund på billedet her, og det må i også gerne synes.
   Så denne hjemmeside rører mig egentlig ikke, selvom jeg godt er klar over at formålet med den er at provokere :-).

   Slet