torsdag den 8. marts 2012

New shoes.

Jeg har ønsket mig disse lækre heels fra Friis og Company i SÅ lang tid, og endelig er de mine! De kostede oprindeligt 999 kr. men jeg fandt dem i Friis og Company butikken, da jeg var i København, til 300 kr! Jeg glæder mig bare så meget til at få dem brugt.Der er bare dét lille problem, at den ene hæl er totalt skæv (som på billedet overnover)..  Og det opdagede jeg selvfølgelig ikke i butikken, fordi jeg var så lykkelig for at jeg ENDELIG havde fundet dem.. Det der er galt er, at når den forreste del af skoen står lige står hælen skævt, og omvendt.. Jeg kunne ikke få dem byttet til andre, for der findes ikke flere tilbage i  str. 36. Nu må jeg satse på, at jeg kan finde en skomager, der kan worke sit magic!!!

2 kommentarer:

 1. De er godt nok fede! :-)
  Har lige et spørgsmål mht. dine Nia heels fra Nelly.com. Kan huske at du skrev i et indlæg, at du synes de var store i størrelsen - men så store, at du evt. ville gå et nummer ned, hvis det var? Kunne nemlig selv godt tænke mig dem i sort, men de er kun i nummeret mindre end jeg normalt bruger. Knus Katrine
  http://fashionwithkatrine.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej Katrine :-)
  Ja, de er nemlig store i størrelsen.
  Det er bare lidt svært for mig at svare på, for jeg bruger faktisk størrelse 35, men det kan man jo næsten ikke finde nogen sko i. Så jeg køber altid bare 36, og jeg synes den var stor af en 36 at være, men om den er et helt nummer større, puha.. Det er et godt spørgsmål!
  Man du kan jo altid prøve, de kan jo sendes tilbage. Synes i hvert fald det er forsøget værd :-)

  SvarSlet