mandag den 30. april 2012

Outfit 29.04.12

Bukser - Vero Moda     Sko - Graceland     Vest - Romwe     Strik - Genbrug

2 kommentarer:

 1. Nu har jeg læst med på din blog i et par måneder...
  Jeg kan se at du går i skole og derfor formentligt er på SU. Derudover arbejder du også. Jeg kan ligesom også se, at du køber rigtig meget tøj/sko, og gerne i den dyre ende (Jeffrey Campbell fx). Hvordan får du råd til det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym :-)
   Du har helt ret i, at jeg både får SU og løn fra arbejde. Jeg tjener omkring 4-5.000 kr. i løn hver måned, og så får jeg højeste hjemmeboende SU, så jeg får ca. 2.800 kr. men dem betaler jeg så fuld skat af, så jeg får 1.700 kr. udbetalt.

   Så jeg har alligevel lidt penge mellem fingrene hver måned.. Jeg er bare sådan en person, der sætter tøj og sko højt på listen frem for at købe alt muligt andet.

   Hvis der er en dyr ting jeg gerne vil have, så sparer jeg enten op til det, ellers er det det første jeg køber når min løn går ind, for så ved jeg pengene er til det, og så må jeg rette mit budget til resten af måneden derefter.

   Jeg har altid været den person, der nåede at køre min konto ned til 0 kr. men nu har jeg dankort, og har DESVÆRRE kommet til at hæve lidt for meget over to gange, men det er selvfølgelig ikke noget jeg vil fortsætte med eller råde nogen til - fik det, da jeg var træt af, at der var mange steder man ikke kunne bruge sit mastercard..

   Men mit bedste råd er, at spørge dig selv ''Hvad ønsker jeg mig VIRKELIG meget, og hvis det er noget dyrt, vil jeg så betale prisen?'' Hvis du så vil det, så spar lidt op til du har råd til det, ellers kan du prøve at købe det, du virkelig gerne vil have, det i starten af måneden som jeg.

   Håber du fik dine spørgsmål besvaret :-)

   Slet