fredag den 11. maj 2012

Mit liv på det seneste... Ifølge Instagram

Så får i lige en kæmpe stak billeder af hvad jeg har gået og lavet på det seneste. Alle billederne er fra min Instagram (simonemichelleandersen). Jeg er simpelthen blevet helt besat af den app, elsker den bare. Jeg poster en masse billeder derinde, som jeg ikke viser her på bloggen - nu har i så muligheden for at se lidt af dem, og hvis i vil se mere, skal i være velkommen til at følge mig derinde :-) God fredag!

Billede 1: Solen i haven. Billede 2: Byttede parfumer med min søster. Billede 3: Min yndlings pastasalat fra Nørregade 6. Billede 4: Luna, sød hund fra min kærestes familie. Billede 5: Min nye LA Lakers kasket. Billede 6: En lækker is i gågaden.

 Billede 1: Forsyninger til en times foredrag med Joan Ørting på min skole. Billede 2: Kedede mig i skolen, så endte med at tage et billede af mig selv (kikset, i know) Billede 3: Endnu et billede af min cap. Billede 4: Da klokken var over 12, og det var blevet min 19-års fødselsdag. Billede 5: Lækre sneakers i fødselsdagsgave. Billede 6: Lækkert morgenmadsbord på min fødselsdagsbord.

Billede 1: Lækkert mad til min fødseldag for familien. Billede 2 og 3: Mit outfit på min fødseldag. billede 4, 5 og 6: Lækkerier på min fødseldag. (en masse fødselsdags relaterede billeder, haha)


Billede 1 og 2: Pakke med lækre Adidas sneakers, købt på Ebay. Billede 3: Fødseldags-kage til min klasse. Billede 4 og 5: Ude at spise på Jensens med min klasse. Billede 6: Glad tøs, der elsker weekend.

Billede 1: Fede Nike sneakers jeg fik med posten i dag, købt på Trendsales. Billede 2: ELLE blad fra marts (min mor købte det for 10 kr. hos lægen) og Faxe Kondi-hygge i min seng. billede 3: Min nye læbestift fra min mors hudplejeklinik. Billede 4: Min stedfar kom hjem med is uden jeg vidste det. Billede 5: Fine brune/glimmer negle (selvom de er lidt korte) Billede 6: Fede Nike sneakers, som jeg har forelsket mig dybt i.

2 kommentarer:

 1. Hvilket program laver du dine collager i? :-)
  Sophia
  sophiamanniche.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sophia :-)
   Undskyld for det sene svar!

   Det lyder nok utroligt, men jeg er en af dem, der gør det på oldschool manér og laver det i Paint. Det er jeg bare bedst til, men det tager selvfølgelig også lidt tid..

   Knus :-)

   Slet