søndag den 27. maj 2012

Nye og gamle solbriller.


Mine gode gamle yndlings solbriller, fra Netto vel og mærke ;-) De døde desværre en ret tragisk død for 4 dage siden, og jeg var lige ved at fælde en lille tåre.. De fulgte mig over alt og passede til alle outfits, og Jeg var så vild med det sølv stykke i siden, men nu dead and gone. Lidt for ked af nogle random solbriller fra Netto, i know. Men elskede dem som havde jeg givet 10.000 kr. for dem!

Så endte jeg altså med at købe hele tre styks solbriller for 2 dage siden.. Ikke at nogen af dem kan erstatte de gamle, men nu har jeg da nogle nye. Jeg fandt dem i en gammel købmandsbutik nær min bedstefars hus til 39,50 kr. pr. styk. Tror dog stadig jeg skal på jagt efter nogen magen til de gamle!

5 kommentarer:

 1. Hej Simone
  sikke en dejlig og opsigtsvækkende blog du har
  er nu blevet fastlæser, håber også du vil kigge forbi min.

  xoxo Ida
  http://theworldaccordingtoidaoline.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida Oline :-)
   Det er jeg rigtig glad fir at gøre, at du synes!
   Dejligt, at du vil følge med fremover.

   Kigger forbi :-)
   Knus.

   Slet
 2. Jeg elsker dine nye solbriller, det overraskede mig at det var til den pris! Hvis du savner nogen som de gamle, har de nogen ligende både i gina tricot og i tiger ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er egentlig også ret tosset med dem! :-)
   Tak for tippet, men lever lidt i håbet om at finde nogen i Netto igen med sølvstykket i siden, men synes ikke helt jeg har fundet dem endnu.. øv øv!

   Slet
 3. Glitter - 50 kr. Og de ligner voldsomt meget, jeg har et par derfra og de er super dejlige og kan ikke undvære dem. Men rigtig fed blog. Tjek min ud hvis du har lyst og bliv ''stalker'' som det kaldes derinde.

  http://www.louisevintherjensen.dk/
  Kram herfra!

  SvarSlet