mandag den 11. juni 2012

Outfit 09.06.12

Så er det endelige outfit her. Håber i synes om kjolen, jeg er selv helt vild med den. Købte den jo også i sort, den er også super fin. Den kan også købes i grøn og orange/koralfarvet. I kan finde linket længere nede.


Kjole - Ebay (her)     Clutch - Aldo     Sko - Catwalk (her)     Halskæde - Style By Tyra     Ur - Asos

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er din kjole flot!

  Jeg ved godt at det måske er et grænseoverskridende spørgsmål, men jeg vil bare spørge hvor stor du er rundt om hoften? Grunden til at jeg spørg, er fordi jeg overvejer at købe den, men jeg ved ikke om jeg kan passe den, da jeg har brede hofter, og deres ''size chart'' er ikke særlig præcis. Jeg vil vildt gerne købe den, men jeg er meget bange for at jeg køber den, og at den så er for lille...

  Hvis du ikke har lyst til at skrive dit hoftemål her på bloggen, så må du gerne sende det til min mail: stephi_sej@hotmail.com

  Knus Stephanie :-)
  http://iminnostalgia.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Stephanie Victoria :-)
  Mange tak, er også selv super glad for den.

  Det er helt okay med spørgsmålet, det gør intete! Jeg har lige målt i dag og er ca. 93 centimeter rundt om hoften, jeg går udfra at det er rimeligt normalt.
  Kjolen er en str. s-m og jeg synes egentlig der er en del mere plads at give af indeni. Men hvis du er usikker, kan den vist også fåes i m-l, men det kan jo godt være at den bliver for stor oppe ved halsen og skuldrene.

  Men kan se på din blog at du har købt en, så held og lykke med det. HÅBER den passer!

  Knus Simone :-)

  SvarSlet