onsdag den 11. juli 2012

15 ting i (måske) ikke vidste om mig...


- Jeg er totalt B menneske. Jeg går ALT for sent i seng hver aften og kan aldrig komme op om morgenen. Jeg ender altid med at sove for længe, så jeg har vildt stress på, når jeg er kommet op. Som mindre var jeg et A menneske - vil jeg gerne være igen!

- Udover min hund Liva, har jeg sammen med min kæreste et pindsvin som kæledyr. Han er omkring 2 år gammel og hedder Peter-Claus. Han er et Afrikansk hvidbuget dværgpindsvin, det er et hobby-pindsvin, og kan altså derfor ikke kan overleve udenfor.

- Jeg er enormt dårlig matematisk og har altid været det. Som lille gik jeg i panik i hver matematiktime. Til min eksamen på 1. år på handelsskolen, fik jeg 02 på c niveau. Dog fik jeg 4 og 7 både i 9. og 10. klasse. Jeg tog rent faktisk 10. klasse i håbet om at blive bedre til matematik.

- I perioder grynter jeg som en gris når jeg griner, hvilket ikke er særlig charmerende. 


- Jeg har slim i halsen hver morgen når jeg vågner, som jeg enten hoster, spytter eller ''kaster'' op når jeg børster tænder, ulækkert. Især hvis man spørger bare mine veninder eller kæreste.

- Jeg bruger størrelse 35 i sko, og synes det er et helvede. Det er ikke nemt, at finde sko der passer. Det er heller ikke fedt at arbejde i en skobutik, hvor man ikke kan passe særlig mange sko.

- Jeg er utroligt bange for mørke, og pisker altid en stemning op hvis jeg er alene hjemme om aftenen/natten. Jeg kan ikke sove hvis jeg har set noget uhyggeligt lidt inden sengetid og jeg låser altid min dør ind til mit værelse om natten.

- Jeg er lidt af en sprogspasser, og hører ofte for det. Mine veninder var efter mig indtil jeg lærte ''lagde'' og ''lå'' nu er jeg till gengæld også rimelig boss til det. Jeg kalder altid et ''gebis'' for ''begis'' fordi det lyder rigtigt i mine ører.

- Mine forældre er skilt og jeg har altid boet hos min mor.

- Jeg har en svaghed for feta ost.

- Jeg bander rigtig meget, og synes egentlig ikke det lyder grimt. dog bander jeg ikke overfor kunder på mit arbejde, eller i uvandte omgivelser, det synes jeg der er ubehøvlet.

- Jeg tror på skæbnen, hvorfor ved jeg egentlig ikke.

- Når jeg er nervøs til eksaminer m.m. bider jeg negle, selvom jeg ikke gør det normalt.

- Jeg har mange kælenavne, men jeg bliver mest af alt kaldt Mons, Monsi og Simonster. Mons er jeg altid blevet kaldet, og den dag i dag er det både min familie, venner og veninder, der kalder mig det. Monsi er det min lillesøster kalder mig og Simonster har min kæreste fundet på i ren provokation, det benytter han og min storesøster sig flittigt af.

- Jeg har mange fregner, især på mine arme. Jeg har også én bestemt hadefregne, fordi den er grim.

4 kommentarer:

 1. Der er vist en der har læst Isabella Thordsens blog her på det sidste ;)

  SvarSlet
 2. Hej Stine :-)
  Ja, det at jeg da. Isabella er en af mine yndlingsbloggere.
  Nu ved jeg ikke hvor mange andre blogs du læser end hendes, men det med at fortælleting til sine læsere, som de måske ikke vidste, er en meget populær ting i blogland. Mange bloggere har skrevet ting om sig selv op til mange gange, og det plejer at være 10 ting man skiver om sig selv.
  Så hvis du hentyde til, at jeg har kopieret Isabella eller at Isabella her opfundet dét at fortælle ting om sig selv, så er det ikke tilfældet..
  Godt nok blev jeg inspireret af Isabellas indlæg, men hun har set selv et andet sted fra :-).

  SvarSlet
 3. Det var ikke dårligt ment - jeg synes det er sjovt at læse om lidt mere personlige ting :)
  Ved godt at både Camille, Isabella osv. har det. Det var bare stort set samme overskrift som Isabellas du har brugt - derfor jeg skrev det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se hvad du mener. Det var dog ikke min hensigt at kopiere Isabellas indlæg.
   Men godt at høre, at du kan lide at læse om de personlige ting :-).

   Slet