fredag den 27. juli 2012

Outfit 26.07.12Jeans and shoes - H&M     Purse - Mango     Top - Bibi Chemnitz     Jacket - From France
ældjfæs
Således så jeg ud i går aftes, da det var min kærestes lillebrors 17 års fødselsdag. Jeg tog mine nye jeans og hæle på, samt min søsters top som jeg elsker til døde, til denne anledning. Jeg synes selv det endte ud med at blive et fint outfit. En anden ting er, om i har bemærket en lille forandring? Jeg smiler på billederne! Nu har jeg et par gange fået at vide at jeg altid ser sur og utilfreds ud på mine billeder, og det er desværre rigtig - selvom jeg på ingen måde er sur eller utilfreds. Jeg synes ofte jeg ender med at se så dum og grim ud når jeg smiler på billeder, men nu har min kameramand (min mor) og jeg taget kampen op, og her har i altså nogle smil fra en glad pige, der fra nu af vil forsøge at vise mere glæde på sine billeder! kys.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, ikke? De er også nye, og jeg elsker dem!
   Glad for at høre, at jeg ikke er den eneste :-)

   Knus og god weekend!

   Slet
 2. Jubiiii Simone. Det var mig som kom med det "sure" opstød den anden dag, om at du ser sur og trist ud på billederne.
  Dette er en forandring som fryder. Det er da super flot, når du smiler på billeder. Giver pludselig en større lyst til at
  tjekke dine outfits!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da bare super glad for at høre! Jeg har før fået det at vide og nu tænkte jeg bare, at det skulle være slut. Er nemlig en meget glad og udadvendt person, og kan kun give ret i at nogle af mine outfit billeder ikke afspejler dette.
   Jeg er glad for denne dejlige besked, det er rart at høre, når man gør noget godt.

   Mange tak og god weekend!
   Knus Simone :-)

   Slet
 3. Så skoene nede i H&M den anden dag... Kunne ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skulle style dem.. Fortryder lidt at jeg ikke købte dem;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå at du gør, for de er så smukke!
   Man kan bruge dem til alt muligt, hvis man spørger mig. Det er bare med at prøve sig frem foran spejlet! Jeg synes du skal skynde dig derned på Mandag og se om de stadig har dem, hehe :-)

   God weekend!

   Slet