fredag den 10. august 2012

10 ting om mig, som i måske ikke ved.


- Jeg har to gange i mit liv oplevet at en fremmed kat er hoppet ind af mit vindue. Første gang var da jeg sov om natten som 6-7 årig. Vågnede op næste morgen med en kat i min favn og kæmpemæssig allergi, sidste gang var for få dage siden.

- Min konfirmation var på min 14 års fødselsdag, min kjole var lyserød og festen blev holdt i en sal i et bowlingcenter - Vi bowlede derfor også for at fejre, at det også var min fødselsdag.

- Min kæreste og jeg har været sammen over 3 år nu.

- Jeg har aldrig nogensinde brækket noget, dog har jeg forstuvet flere fingre, da jeg gik til håndbold.

- Trods min parfumeallergi, var jeg besat af parfumer i 14-16 års alderen og havde på et tidspunkt 45 parfumer. Da jeg var fjorten accepteret jeg ikke min allergi, og sprøjtede det på halsen og i hovedbunden. Det resulterede i kæmpe store betændte kødsår. Den dag i dag har jeg omkring 10 parfumer, men bruger ikke dem alle sammen. Nu sprøjter jeg det kun på mit tøj og på mit håndled (da jeg ingen allergisk reaktion får ved at sprøjte parfume der)

- Jeg er blevet opereret for nedgroet negl 5 gange, hvor jeg med laserbehandling får brændt noget af negleroden af. Jeg har nu meget smalle storetå negle på begge fødder. 

- hvis jeg spiser hvilken som helst form for brød uden at have noget at drikke til, får jeg 9 ud af 10 gange hikke og kan efterfølgende ikke få luft, det stopper så med det samme jeg får fat i noget at drikke. Hvis jeg har noget at drikke  hele tiden mens jeg spiser, sker der intet.  

- Jeg har som lille slået hul i hovedet, da jeg lige skulle forsøge at vippe på stolen... Bum, så ramte jeg radiatoren med baghovedet.

- Jeg har været skyld i, at min storesøster flækkede øjenbrynet. Da hun engang trak sin cykel mens jeg sad på sædet. Da hun skulle trække cyklen ned af en fortovskant bad hun mig lade være med at træde på pedalerne.. Nysgerrig som jeg er, gjorde jeg det. Min søster røg forover og slog hovedet ned i cykelstyret.

- Jeg havde en periode omkring 5. klasse hvor jeg gik i drenge tøj, der var en god blanding af skater og basketball tøj.

6 kommentarer:

 1. Stop dig selv. Det er for keks

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym :-)
   Det skal du være velkommen til at synes. Det er ikke nemt at lave indlæg, der falder i alles smag.
   Jeg har dog ikke tænkt mig at stoppe med at lave disse indlæg, da jeg ved andre synes det er sjovt. Men så kan du jo eventuelt lade være med at læse det, når du kan se det er sådan et indlæg.

   /Simone

   Slet
  2. "En negativ holdning til mine indlæg kan ikke slå mig ud" hahaha, kan så godt forestille mig hvordan du sidder derhjemme og irriterer dig over det. Og ps. nu når du har sådaaaan et træls skema med ih og åh så mange timer, burde du så ikke skære lidt ned på bloggeriet, og koncentere dig om skolen? Have fun. Ses

   Slet
  3. Det slår mig bestemt ikke ud. Jeg ved godt, at det ikke er alle, der kan lide mig eller lide det jeg laver her på min blog, det skal der også være plads til. Og du skal have lov til at have din mening om mig og min blog :-)
   Jeg mindes ikke at have sagt her på bloggen at jeg har så ih og åh mange timer på mit nye skoleskema, så går ud fra at jeg kender dig i virkeligheden, men det er da også ok. Jeg vil sige, at jeg lige er startet i skole i dag efter ferien, så synes det er en lidt sjov ting at skive eftersom jeg lige har haft ferie, og ikke har haft skole at koncentrere mig om den seneste tid. Men jeg tager såmen min skole seriøs og kan sagtens administrere skole og bloggin på samme tid, på nuværende tidspunkt! Og hvis jeg så ikke kan på et tidspunkt, er det også skolen jeg vil vægte højere end bloggen :-)

   Sov godt.

   Slet
 2. Når man vælger at være anonym, må det være fordi man ikke står ved det man skriver ;-)

  Søde Simone, jeg synes ikke du skal stoppe - jeg elsker disse indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Nuria!
   Det er jeg glad for at høre.
   Jeg elsker nemlig selv den her slags indlæg hos andre, så synes også det er så hyggeligt at lave dem selv.
   En negativ holdning til mine indlæg kan ikke slå mig ud. Kan jo som sagt ikke gøre alle tilfredse hele tiden.

   Hav en dejlig lørdag <3 knus.

   Slet