onsdag den 8. august 2012

Dagens ønske-outfit.

Buksedragt - Malene Birger     Jakke - Gina Tricot     Sko - New Balance     Ring - Nelly     Ur - Marc by Marc Jacobs

Hvis jeg skulle vælge mig et outfit i dag, ville det være dette. Jeg har ingen af de forskellige beklædningsdele, så det ville være en dyr fornøjelse hvis jeg skulle købe det hele - Det forbliver vist ønsketænkning. Det jeg kan lide ved dette outfit er, at det er lækkert, stilrent og minimalistisk. Jeg har både en svaghed for farverige outfits, men bestemt også for sort/hvide outfits. I løbet af de næste par dage har jeg et indlæg klar til jer med flere muligheder til hvordan man styler den hvide Gina Tricot ''læderjakke'' :-)

4 kommentarer:

 1. Hvor jeg dog elsker den model af New balance! De er virkelig lækre. Men du kender vist også min svaghed for flotte sneakers ;-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke bare for fed? Jeg synes også bare den er skøn! Den er lidt anderledes end den ''normale'' New Balance model som de fleste har.

   Ja, vi kender vist til hinandens enorme svaghed for sneakers, haha :-D
   knus.

   Slet
  2. Den er vildt fed! Jeg synes mange af de nye modeller er vildt fede. Og kan kun give dig ret i det, med at den er lidt anderledes, det er også det fede ved det!
   Knus.

   Slet
  3. Ja, jeg er egentlig også ret vild med mange af de nye modeller. Kunne da i hvert fald sagtens finde en del, hvis jeg havde mig et pengetræ eller noget i den stil :-D haha!

   Slet