onsdag den 12. september 2012

Tørshampoo og læbepomade update.

For lidt tid siden skrev jeg, at jeg havde købt mig to nye produkter. Det er som billedet viser er der tale om en tørshampoo fra Gun-Britt og en læbepomade/balsam fra Biotherm, indlægget kan ses her! Jeg lovede at jeg efter et stykke tid ville vende tilbage med en update med min personlige mening om begge ting.

Tørshampoo fra Gun-Britt: 
Den er såmen god nok, men tror nu alligevel jeg skal finde mig en anden. Den kan uden tvivl hjælpe på det fedtede/for shiny hår. Den har bare tendens til at lægge en mat "hinde" på mit hår, som kan se en smule uægte ud, hvis man har taget en anelse for meget i. Den lugter også helt enormt meget, så jeg nærmest ikke kan få luft, når jeg sprøjter med den. Den giver mig også en smule skæl og kløen til tider, og jeg tror det skyldes min parfume allergi, der er nok en tand for meget parfume i den her til min sarte hovedbund..
- Dog tror jeg, at den vil virke ganske fint, hvis man ikke har en sart hovedbund, men vil ikke love noget.

Læbepomade/balsam fra Biotherm:
Den er jeg positivt overrasket over. Den er dejlig "tyk" at smøre ud selvom det er en tube. Jeg er ikke så vild med dem der bare sprøjter ud. Den hjælper rigtig godt på tørre læber og lugter ikke grimt. Derudover synes jeg også, at den virker godt som en ekstra mat effekt, når man har løbestift på. Den koster omkring 80 kr. og jeg synes at den er det værd. Jeg vil helt sikkert anbefale den ! Den hedder ''Beurre De Lèvres".

1 kommentar:

  1. Hej Simone,
    Jeg har prøvet Got2B's tørshampoo og den er rigtig god - og deres ting dufter jo rigtig godt. Men i og med det dufter godt, ved jeg ikke lige med din parfumeallergi.
    Derudover er der jo Matas' egen tørshampoo. Den er ofte udsolgt (men hurtigt tilbage), så den må være god. Og min opfattelse af Matas' eget mærke er, at det ikke er proppet med alt muligt :-)

    SvarSlet