torsdag den 25. oktober 2012

Outfit 23.10.12
Jeans - Fra Korea     Sko - Vans     Tee - Obey     Jakke - Gina Tricot     Tørklæde - American Apparel

Skoene fra mit indlæg i går in action! Men altså, således så jeg ud på min lillesøsters fødselsdag i tirsdags. Lidt boyish på den fed måde, hvis man spørger mig. Alt bortset fra jakken er nyt fra USA og Korea, og jeg elsker det hele. Bukserne har bare en mærkelig effekt. De er grå med sorte pletter, men når solen rigtig rammer dem er de enten lilla, røde eller brune, meget mærkeligt og lidt irriterende, når man ønsker dem grå.. Men det er vist kun et luksusproblem :-) haha.

4 kommentarer:

 1. Jeg troede du ville til at smile på dine billeder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også planen.. Jeg smiler altid på halvdelen af de billeder, der bliver taget af mig, men jeg synes sjældent det ser pænt ud. Jeg kommer nemt til at se meget tyk ud i ansigtet når jeg smiler på billeder, og sådan er det.
   Jeg vil nu også sige, at i dette indlæg smiler jeg altså på det nederste billede til højre, da det er et smil uden tænder :-) Desuden ønsker jeg ikke at smile hver eneste gang, jeg laver et outfit indlæg, da jeg godt synes det kan blive for "happy" at se på hver gang, og det er jo bare min holdning til det :-)

   Slet
 2. Det var et lækkert tørklæde du har fået købt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym :-)
   Mange tak, jeg er også bare selv helt vild med det. Det er både flot men også lækker lun på samme tid, det er sjældent man kan finde den kombination synes jeg, hehe.

   /Knus.

   Slet