søndag den 4. november 2012

In love with nail polish...

Da jeg var i USA for lidt siden, fandt jeg disse lækre neglelakker, som jeg var "nød" til at have med mig hjem. Jeg har et hav af forskellige farver derhjemme, men mit yndlings-farve-sortiment trængte til lidt fornyelse. Det er nemlig sølv/grå. Jeg faldt pladask for alle seks farver, og har brugt dem meget siden.

Sally Hansen                          til venstre: 150 Glass Slipper                     Til højre: 340 Black Platinum


 Black Platinum er gået hen og blevet en af mine yndlings. Den er er nem at smøre på, tørrer hurtigt og holder ret godt synes jeg. Den er dog meget tynd, så der skal i hvert fald to lag på. Men det ændrer ikke, på at den er hurtigtørrende. Glass Slipper synes jeg personlig, der er pæn ovenpå diverse farver neglelak, da den giver et flot finish med "diamand" looket. 

Essie                            til venstre: 958 Set in stones                       Til højre: 940 No place like chrome

Set in stones har jeg brugt flittigt i selskab med  Black Platinum fra Sally Hansen (se ovenover) enten bare på ringefingeren eller på alle fingre. En sort metallic farve med store stykker sølv glimmer er lige mig. Denne holder også ganske fint. og man behøver kun påføre et tyndt lag for at få et pænt resultat. Jeg har ikke prøvet den uden en anden farve under (endnu) men det tror jeg sagtens den kan bruges til, med et ekstra lag. No place like chrome Har jeg kun haft på en gang indtil videre. Jeg var ikke vildt imponeret af holdbarheden, men jeg tror bare det kræver et lille lag overlak. Ellers er den super fin på.


Nicole by OPI                         til venstre: NI K10 Follow me on glitter                     Til højre: NI 378 Silver texture

Follow me on glitter er rigtig fin, da den er mørk metallic men med en masse forskellige farver glimmer. Holdbarheden er fin og den er pæn efter to lag, hvis man spørger mig. Silver texture har jeg lige prøvet for første gang i dag, og er faktisk godt tilfreds med resultatet. Det er en af de der cracking neglelak, og jeg har nærmest kun hørt skidt om dem. Jeg tror dog at den her er pengene værd. Den er forholdsvis nem at lægge på, så længe neglelakken indenunder er tør. Holdbarheden er jeg ikke klar over, da det er få timer siden jeg tog det på, men husk altid en overlak/topcoat. Det hjælper på holdbarheden. Se resultatet nedenunder.

.. On my nails 


Voila! jeg er faktisk selv ret vild med resultatet (bortset fra mine korte negle), men jeg synes kontrasten er vild fed. Til dette har jeg brugt Black Platinum fra Sally Hansen og Silver Texture fra Nicole by OPI, til sidst lagde jeg et lille lag af Glass Slipper fra Sally Hansen ovenpå som overlak og det sidste finish!

2 kommentarer:

 1. Wow hvor er de fine - allesammen! :-D
  De måtte også gerne lande her hjemme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes du ikke? :-D
   Jeg har også den der følelse af, at man har gjort sig en god handel, haha.
   - Er sikker på at de kan findes på nettet!

   knus.

   Slet