onsdag den 16. januar 2013

Her er to af mine 3 køb denne måned. Begge ting er unikke og virkelig smukke i mine øjne. Det er dog ikke noget jeg kommer til at bruge ofte. Halskæden er i samme stil som de andre kæder jeg går med, og jeg elsker den slags. Det er bare svært at finde det helt rigtige sæt tøj til at få sådan en hvid halskæde til at se pæn ud istedet for noget billigt skrammel. Faux fur jakken er lidt over the top (på den fede måde), nok mest fordi den er hvid. Jeg skal nok komme til at få den brugt, men mest når jeg skal ud og se godt ud til diverse begivenheder. Halskæden kan købes her og jakken kan købes her.

7 kommentarer:

 1. Den er virkelig virkelig smuk den faux fur! Hvis jeg havde penge havde jeg købt den på stedet :b Glæder mig til at se den in action! :)

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke? :-) Er også super glad for den, og ser frem til at vise den in action!
   /Simone

   Slet
 2. Hvor er de fine! Pelsen er jo vanvittig smuk(!) og vil helt sikkert klæde dig! Som sagt ovenover, glæder jeg mig også til at se den i action ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? og mange tak! Jeg er virkelig glad for begge ting, trods jeg ikke kommer til at bruge dem særlig ofte. Har cravet en hvid faux fur længe, så nu skulle det prøves!

   Glæder mig rigtig meget til at vise jer den in action! :-)
   /Simone

   Slet
 3. Undgik du tolden på jakken, og hvor lang var leveringstiden? :-) Den er godt nok fin - og halskæden ligeså :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gjorde jeg! Jeg kom af med ca. 370 i alt for jakken + levering, så det var dejligt, at slippe for tolden :-) Leveringstiden var lidt lang, 16 dage (Men hjemmesiden oplyser også om lang leveringstid). Og mange tak, synes også selv både jakken og kæden er så fine, og det er jo ingen penge for jakken! :-)

   /Simone.

   Slet
  2. Super, tak for svar! :-) Nej jakken er godt nok billig - jeg skal vist lige overveje om den skal tilføjes til gardaroben! :-)

   Slet