torsdag den 7. marts 2013

Her kommer et lille indlæg, der er dedikeret til mit nye arbejde i ”Lokalt Genbrug” som frivillig medarbejder. Først vil jeg gerne pointere, at man som frivillig medarbejder ikke modtager løn eller anden form for betaling, da arbejdet jo er frivilligt. Det betyder så, at dette samt de kommende indlæg ikke er sponsoreret, men skrevet grundet mit eget personlige ønske om at støtte op om dette. 

Butikken hedder ”Lokalt Genbrug” og støtter lokalsamfundet. Foreningen hjælper derfor med at betale kontingenter så børn og unge, hvis forældre ikke har økonomien til det, kan deltage i fritidsaktiviteter, sport og lign. Som Lokalt genbrugs hjemmeside skriver: ”Det skal ikke være økonomi der skal afgøre om et talent eller en social kompetence skal udvikles. Vi ønsker gennem økonomisk støtte at styrke det lokale fællesskab”.

Jeg har valgt at tilbyde min gratis arbejdskraft og støtte, da jeg personligt synes formålet bag er fantastisk. Dermed ikke sagt, at jeg ikke synes formålet bag Røde Kors genbrugsbutikker og lign. er fantastisk, for det gør jeg virkelig, og lægger også ofte mine penge i diverse andre genbrugsbutikker. Sagen er bare den, at ”Lokalt Genbrug” er ejet af en ung pige ved navn Lia på kun 21 år, og resten af teamet er også ret ungdommeligt (inklusiv mig selv). Denne butiks varer er derfor lidt mere mode og ungdomspræget end så mange andre genbrugsbutikker, hvilket jeg er helt vild med. Det er også den eneste genbrug i mit lokalområde, jeg kan bidrage med den slags frivilligt arbejde, som jeg gør her. Mine arbejdsopgaver er: At sammensætte outfits til giner og vinduer, blogge om de ting jeg finder smarte (både det jeg selv køber, men også andet genbrugs-guld) og eventuelt være med til at sætte et genbrugs-modeshow på benene.

Jeg ved godt, at det kun er mine læsere her i Holstebro og omegn, der kan have gavn af denne skønne butik, men der vil løbende komme indlæg på bloggen omkring mine køb derfra, mine sammensatte outfits til ginerne m.m., derfor er der også to nye kategori kaldet ”Lokalt Genbrug” og ”Frivilligt arbejde”.

Butikken ligger her i Holstebro på Struervej 25, gør jer selv den tjeneste at kigge forbi. 
Jeg håber i vil tage godt imod det her, for jeg er selv super begejstret for det :-)

4 kommentarer:

 1. Godt indlæg Simone. Kombinationen af nyt og vintage tøj er vildt in i øjeblikket derfor er din blog og dit arbejde i Lokalt genbrug vigtigt for trendsætningen i øjeblikket.
  Heldblad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter pris på din ros, det er altid dejligt :-)
   /Simone

   Slet
 2. Det er en rigtig fin butik, og er kun blevet bedre efter i har skiftet til ny location.
  Jeg synes dog at jeres logo godt kunne se mere prof. ud. Selve designet er som sådan fint, men dens finish kunne godt være noget bedre. Bare et forslag.

  Jeg ved at der er mange som studerer til fx skiltemaler og multimediedesign der mangler projekter til skolearbejde. Så kan i højst sandsynligt få det gratis, samt få nogle til at bygge videre på den ellers fine hjemmeside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din konstruktive kritik. Jeg har dog intet med designet af vores logo at gøre, men jeg vil give din besked videre til den rigtige :-)!

   hav en dejlig dag.
   Simone.

   Slet