søndag den 28. april 2013

Så gik der næsten en hel uge uden blogging, det undskylder jeg meget. Endnu engang kan jeg fortælle, at jeg er en meget meget travl kvinde for tiden, det er ganske enkelt undskyldningen. Siden sidst har jeg været i skole som altid, syg (igen igen), arbejdet og været til personalemøde, haft en skoledag på 12 timer (hvoraf 6 af dem var tysk), været til gammel elevdag på min efterskole, serveret til en 50 års fødselsdag og været i byen med nogle søde mennesker. 

Den kommende tid ser også lovende ud: Jeg skal bl.a. til et kursus i eksamensangst - jeg er meget angst for mundtlig eksamen og håber lidt, at dette kursus kan hjælpe. Se og høre Medina optræde på mit yndlings diskotek, jeg har snart fødselsdag og fylder derfor 20 år, jeg skal spille paintball med min klasse, til galla på skolen osv. osv. Det bliver et stramt program oveni alt det skolemæssige, og hold da fast hvor jeg bare glæder mig til at få den hue på. Det kan ikke gå for stærkt nu. 

3 kommentarer:

 1. Hej. Jeg hedder Imone, og jeg arbejder på et pizzeria...

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHAHAHAHA, dør lige af grin lige nu!
   Hejsa Imone, har du det godt? Får du savlet en masse, eller hvad? :-)


   ps. Hej Johnny! Håber du savner mig (ellers får du tæsk), for jeg kommer i skole imorgen!

   Slet
  2. Ja, men jeg savler kun i min fritid - ikke på arbejde. Bortset fra nogle enkelte gange, hvor jeg har kommet til at savle på pizzaen, hvorefter jeg sagde til kunden, at det bare var ekstra dressing på husets regning!

   ps. Jeg hedder altså (s)Imone - hvem er ham Johnny? Han lyder nice...

   Slet