onsdag den 22. juni 2011

En fantastisk pige

Jeg fandt en løsning på problemet, det er dog meget mere kompliceret at poste et oplæg på denne måde, men det gør ingenting for mig. Jeg har jo som sagt sommerferie nu, så der er massere af tid til at gøre godt med.

Jeg har en skøn veninde, fra min klasse, ved navn Cecilie som jeg gerne vil fortælle lidt om. Hende og hendes familie flytter, om et par uger, til Vietnam i to år. Jeg kommer til at savne hende ubeskriveligt meget, for hun er en pige med hjertet på det rette sted. Vi er 5 piger i min klasse som altid er sammen, så det bliver mærkeligt at vi pludselig kun kommer til at være 4. Jeg tænkte dette opslag skulle være til ære for hende fordi hun er en fantastisk pige som jeg ønsker hende alt det bedste når hun flytter. Om hun nogensinde flytter tilbage vides ikke, en ting er sikkert.. Hun er en pige jeg aldrig vil glemme, om hun flytter tilbage eller ej.

Fra venstre: Cecilie på vores studietur i Frankrig. Cecilie og jeg inden en handelsskolefest


Der er kun én positiv ting midt i alt det her. Det er, at Cecilies mor har en skøn brugskunstforretning hjemme i deres hus med de lækreste lysekroner, spejle, sofaer, puder, vaser og meget mere. Nu når de snart flytter til Vietnam har de jo været nød til at sælge ud og har derfor haft - 50% i hele weekenden. Min mor jeg jeg tog derud og fandt nogle smukke lysekroner som vi tog med hjem. Vi købte en til mit værelse, en til spisestuen, en til tv stuen, en bordlampe til mit værelse, en gulvlampe til spisestuen, to loftlamper (som et par) til køkkenet, derudover nogle fine puder og andre småting. I dag vil jeg vise jer lampen på mit værelse og de to i stuen, de andre får i at se en anden dag :-)
Denne skønne sorte lysekrone hænger nu på mit værelse og ser så flot ud. Jeg er så super glad for den og det betyder meget, at jeg kan vågne op hver morgen, se på den, og sende en tanke ned til Cecilie i varme Vietnam her fra kolde Danmark. Så er hun her hele tiden, i mine tanker, i hvert fald.


Denne skønhed er faktisk magen til min sorte bare med hvid skærm. Den købte min mor til vores spisestue og jeg synes den giver skønt med lys til sådan et rum. både denne og min lampe var sat ned til 997,50 kr. nu da der var halv pris. Man finder ikke så smukke lysekroner til så gode priser andre steder, jeg synes vi har gjort os noget af et fund!

Den sidste jeg vil vise er lampen vi fandt til tv-stuen. Det er faktisk næsten samme model som de to andre, den eneste forskel er at den er mindre og at det ikke er en skærm rundt om, men diamantrækker istedet for. Denne var en smule billigere end de andre, hvilket også er en fantastisk pris for sådan en lampe. Alt i alt har vi, i følge os selv, fundet nogle skønne lamper :-)

1 kommentar:

  1. Hvor har I købt de første to lysekroner fra? :)

    SvarSlet