torsdag den 4. august 2011

Hjemme igen.

Hej min søde læsere! Meget sent igår aftes var jeg hjemme hos mig selv igen, efter en helt fantastisk tur til Rom med min kæreste. Jeg har en masse billeder at vise og ting at fortælle, men jeg har sat dagen af i dag til ren afslapning. Jeg håber i har haft det godt mens jeg har været væk, jeg har i hvert fald taget et dejligt minde, med mig hjem, om den dejligste ferie i kærlighedens tegn. Vi blogges ved imorgen,  tusinde kys!

3 kommentarer:

 1. Hvordan sætter du din knold? Den er vildt flot her! Video video, video! :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig fed blog, er blevet fast læser og vil håbe du vil blive det ved mig?:)

  http://www.abeprut.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hej Anonyme. Mange tak skal du have, det var da dejligt at du synes den er flot :-) Jeg sætter egentlig knold på flere måder, da man kan have mange forskellige knolde. Jeg vil gerne prøve på at lave en video på et tidspunkt, som du kan se. Har endnu ikke lavet videoer endnu, men en gang skal du være den første!

  - Som oftest gør jeg:
  1) Sætter en høj hestehale, derefter tager jeg mit hår fra bunden af hestehalen og sætter den helt op til elastikken, så sætter jeg en ny elastik rundt om, så du har en lille slags ''bue'' oppe på hovedet, derefter sætter jeg nogle hårnåle i så den sidder som den skal. Så kan man stramme den lidt til og måske rode lidt i håret så det ser lidt ''tilfældigt ud'' og en masse hårlak (sådan gjorde jeg på dette billede)
  2) Den anden måde jeg laver knold på.
  Det her er faktisk den metode jeg bruger mest. Jeg tager alt mit hår og roder op i en stor ''rodebunke'' helt oppe på hovedet, så tager jeg et hårbånd i, derefter strammer jeg til, så kan man eventuelt sætte et hårbånd mere i, derefter kan man sætte hårnåle i som det lige passer. det giver et rodet og lidt mere råt look.

  - Ved det nok kan være også svært at forstå, men sådan jeg som oftest gør :-) Håber at jeg alligevel fik det forklaret på en måde så det er nogenlunde til at gå i gang med at forsøge på. Jeg vil se om jeg kan vise det i en video engang :-)

  Hej Maria. Det er jeg glad for at du siger, og dejligt du er blevet fast læser. Nye læsere er jo altid en god ting! :-) Det kan du tro jeg vil, smutter forbi med det samme.

  /Simone

  SvarSlet