mandag den 21. november 2011

Bremen-indkøb.

Det er efterhånden ret lang tid siden, at jeg var i Bremen med min klasse. Sagen er den, at jeg købte mig en masse fine ting, og dem har jeg helt glemt at vise jer!

 Denne lækre blonde top var rent faktisk mit aller sidste køb i Bremen. Den er købt i H&M og jeg er rigtig glad for den. Den er fin til højtaljede bukser eller med en kjole indenunder.


 Denne fine ring er købt i en butik ved navn Bijou Brigitte, og det er blevet en af mine yndlings ringe!

Toppen her er købt i Vero Moda. Den har den lækreste blå farve som passer godt til mine blå øjne. Disse fine guldhalskæder er også købt i Bijou Brigitte, og dem er jeg også godt tilfreds med. Halskæden til højre er super smart, da man kan tage den store guld ''kugle'' af og så har man en simpel lækker guldkæde.

De her slags nederdele har efterhånden været på moden i noget tid, og har egentlig altid været vild med den stribede. Jeg faldt så godt nok for alle tre farver og måtte jo have dem med hjem. De er fra H&M i str. small. Desværre burde jeg have købt dem i x-small, da de er meget store i størrelsen, lidt træls.. Men hvad pokker, får dem jo stadig brugt! 


Faldt for disse tre par stiletter i Primark, synes bare de er for lækre! Men som jeg før har sagt, så er jeg en størrelse 35.. Jeg ved udemærket godt, at det ikke kan betale sig, at købe en stillet i str. 36, hvis den ikke på en eller anden måde, sidder fast på ankelen. Jeg faldt for tilbuddet alligevel, of course.. Nu er jeg ifærd med af finde den helt rigtige sål på arbejdet, i håb om at få dem brugt! 

Dog fandt jeg disse fine sko i Primark, som sidder super godt. dem er jeg rigtig glad for - mine gamle fra H&M er også ret brugt efterhånden.

Natbukser stod på min indkøbsliste på vej derned, og natbukser fik jeg. To par endda :-p Jeg købte disse to lækre par natbukser i H&M og er enormt glad for dem, kan klart anbefale dem! 

Fandt denne lækre orange (farven er mere orange i virkeligheden) top fandt jeg i Mango, og den var oven i købet sat ned. Den er super fin, men har ikke fået den brugt endnu - det skal jeg da i hvert fald snart!

Det var hvad jeg havde at vise jer fra Bremen. Kan ikke huske om jeg købte mere, men det må nok betyde, at jeg ikke får det brugt hvis det er, hehe. Mange af mine ting blev jo købt i H&M selvom vi også har butikkerne her i Danmark, så H&M længe leve!

4 kommentarer:

 1. Er så vild med alle af tingene!
  Hvor er det dog fedt :-)

  Rigtig skøn blog forresten. Er blevet fast læser.
  Håber jeg også, du måske vil være af min.
  Knus
  //Linestrini.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Er helt vild med din blog - rigtig inspirerende indlæg!
  Og jeg er derfor også blevet fast læser og glæder mig til at læse mere med!
  Kig gerne forbi hvis du har lyst. :-)

  ceciliering.blogspot.com
  xoxo

  SvarSlet
 3. Hej tøser :-)
  Hvor er i bare søde begge to! Det er rigtig dejligt at høre, at i synes om min blog, det er jeg rigtig glad for!

  I kan tro, at jeg vil kigge forbi hos jer begge!

  /Knus Simone

  SvarSlet
 4. Ville lige høre, hvad du gav for stilletterne i Primark? :) Overvejer at få en veninde fra England til at købe et par til mig.. eller to ;)

  SvarSlet