onsdag den 18. januar 2012

I lørdags.

Endnu en dejlig aften med de sødeste piger inden vi tog til fødselsdag.

Jeg havde min bordeaux farvede kjole fra Won Hundred på (her) min nye halskæde fra stylebytyra, min vinrøde læbestift fra Wet n' Wild og mine Jeffrey Campbell Lita Spike støvler.

5 kommentarer:

 1. Du så jo møg hamrende lækker ud, pigebarn! Åh ha misundelse. Og at du dog kan bære den læbestift, du er heldig, siger jeg dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina :-)
   Thank yooou! Sikke en dejlig dejlig kommentar. Booster lige selvtilliden en smule. Og med hensyn til læbestiften, så elsker jeg den bare!
   Når man kan bære det, kan det pifte ethvert outfit op!

   Knus Simone!

   Slet
  2. Og undskyld det sene svar! Havde nogle problemer med at kommentere mine egne indlæg af en eller anden mærkelig grund, men nu virker det altså igen!

   Slet
 2. Hvor ser du bare godt ud! :-) Hvordan er kjolen i størrelsen?

  // Katrine
  http://fashionwithkatrine.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine! :-)
   Som jeg også skrev til Christina: undskyld det sene svar! Havde nogle problemer med at kommentere mine egne indlæg af en eller anden mærkelig grund, men nu virker det altså igen!

   Med hensyn til størrelsen på kjolen, så synes jeg den er helt normal. Den er som den skal være, man skal bare vide med denne kjole, at den ikke må vaskes i vaskemaskinen, hen hænges til udluftning, eller tage den med på badeværelset når man er i bad.
   Den krymper simpelthen hvis den bliver vasket, desværre.. men den er nu fantastisk alligevel, kan klar anbefales!

   Knus Simone!

   Slet