tirsdag den 10. januar 2012

One out of three new things from Nelly.

 
Denne dejlige sorte strik, er en af de tre ting jeg fik med pakkeposten fra Nelly i fredags. Købte den i Medium da jeg elsker lidt halv store strik trøjer. Den er skøn og lige hvad jeg manglede. Hvis i også bare må eje sådan en simpel men lækker sag, så kan den fåes her.

I dag er det altså SIDSTE CHANCE for at deltage i min giveaway med lækre skønhedsprodukter her - Den slutter i aften kl. 20.00 - så skynd jer, hvis i vil nå at være med i konkurrencen tøser :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor lang er den? Synes den ser lang ud til modellen, og det er kun en small :-)

  SvarSlet
 2. Altså nu er det godt nok en Medium, som jeg også har skrevet. Den er meget normal i størrelsen, men jeg kan godt lide store striktrøjer, så har valgt at købe den i medium. Men der er heller ikke flere tilbage på hjemmesiden :-)

  SvarSlet
 3. Hov.. Der er ikke flere tilbage i small på hjemmesiden :-)

  SvarSlet
 4. Jamen jeg synes heller ikke, at den er for lang til dig - derfor synes jeg bare, at det var underligt, at den så, så lang ud til modellen :-) For vil helst ikke have, at den er "kjole" lang :-D

  SvarSlet
 5. Hehe, okay :-D Det er simpelthen bare fordi jeg har købt den i en medium selvom jeg er en str. small. Jeg elsker selv lidt store striks, men har da også selv nogen der er kortere og er også super glad for dem. Forstår godt hvad du mener!

  /Simone :-)

  SvarSlet