torsdag den 22. marts 2012

Funeral tomorrow.

Imorgen skal jeg til begavelse i min kærestes familie. Et af hans familiemedlemmer tabte desværre kæmpen mod kræft for kort tis siden og skal så nu begraves. Der har ikke været sket det held vilde her på bloggen det sidste stykke tid, og det er dels derfor. Jeg synes ikke det er på sin plads at bede nogen om at få taget et outfitbillede på sådan en dag, og jeg føler mig ikke vildt inspireret lige i dette øjeblik. Men i, mine søde læsere, i skal jo ikke glemmes. Derfor har jeg lavet denne lille collage med et sort outfit, der ligner meget hvad jeg vil tage på imorgen. Ved godt det er en smule absurd at jeg viser jer et outfit til en begravelse, men jeg ved ikke lige hvad jeg ellers skal skrive om lige nu. Håber i bærer over. Knus fra mig..

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare upassende med sådan et indlæg. Har du da overhovedet ingen respekt for dine nærmeste?

  Jeg kan godt se, at du ser det som en nødløsning for et rigtigt outfit-billede fra selve dagen, men det hér er altså over grænsen.

  En begravelse er noget højtideligt, personligt og intimt, og noget hvor man mindes de mennesker man elsker - og ikke om hvilket tøj man skal have på?

  Jeg er udmærket godt klar over, at en blog som din, udelukkende hanler om mere eller mindre overfladiske emner, men det her er altså alt for meget. Det virker lidt som om, at du bare udgiver dette indlæg, for at skrive et eller andet tilfældigt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym :-)
   Jeg forstår udemærket godt din holdning omkring dette, og det er også helt okay.
   Jeg vil dog sige, at jeg aldrig i mit liv kunne drømme om at tage et billede af mig selv og mit tøj til en begravelse, som du skriver.
   Som jeg også selv har skrevet, så ved jeg udemærket godt at det er absurd, at vise jer hvad jeg ville tage på en dag som i dag, men jeg synes personligt ikke selv det er over stregen, over stregen ville for mig være hvis jeg rent faktisk tog billeder af mig selv fra i dag og lagde ud, eller hvis jeg viste billeder af begravelsen på min blog. Vi er alle forskellige og har forskellige holdninger og grænser, er helt med på at det her overskrider dine grænser - også derfor at jeg bad jer bære over med mig, men også derfor jeg skrev det med at det var absurd. Er ked af hvis jeg har trådt nogen over træerne, det har bestemt ikke været min mening..
   Jeg vil dog gerne sige at jeg bestemt ikke er følelsesløs, jeg nærer store og varme følelser for mine nærmeste, hvilket også et derfor jeg prioriterer min kæreste og hans familie frem for bloggen og meget andet i tiden - så ja, dette indlæg var en form for udmelding til jer læsere om at jeg har det svært med det her, og håber på forståelse med hensyn til meget lidt blogging i tiden :-)
   Med hensyn til mit indhold i mine indlæg så er det meget muligt, at det for nogen er overfladiske ting, men min blog skal ikke være en direkte dagbog af mit privatliv, jeg føler selv jeg varierer i mine indlæg, men du har din mening, og det er også okay!
   Vil selvfølgelig tænke over hvad du har skrevet, og tak for sin mening :-)


   God weekend, Simone..

   Slet