fredag den 17. august 2012

Dagens outfit 17.08.12


 




Kjole - Zara     Sko - Ebay (creepers)     Vest - Romwe

Sådan ser jeg ud i dag, eller jeg har ikke set sådan ud hele dagen. I skolen havde jeg bare et ganske normalt sæt tøj på og løst hår. Jeg har nu skiftet til lidt finere tøj, da jeg skal til min morfars fødselsdag nu. Min frisure er noget nyt jeg har prøvet for første gang, og jeg synes det lykkes ret godt, men er lidt i tvivl om det holder hele aftenen. Nu må vi se :-D Hav en rigtig dejlig fredag aften søde læsere.

7 kommentarer:

 1. lækker frisure! Hvis den holder - kunne du så evt lokkes til at fikse en guide? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Nuria :-)

   Det gjorde den, og det kan du tro jeg vil. Jeg skal nok få det lavet en dag, skal bare lige finde ud af hvad jeg skal filme det med. Mit webcam er for ringe til det og mit kamera kan ikke filme. Må forsøge at få min søster til at filme med en Iphone :-D

   Slet
 2. Super fin frisure til dig, Simone! :-)

  Jeg må sige, at jeg synes, at vesten er en smule malplaceret i dette outfit, men ellers fungerer det meget godt, med en feminin frisure, og så noget lidt råt fra skoene! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line, det er jeg glad for at du synes! :-)

   Jaaaa, men der er sgu noget skørt mellem dem vest og jeg. Jeg ender med at have den på stort set altid. Mine veninder har også før sagt at jeg ikke skal tage den på til alt.. Jeg tror det er fordi jeg elsker den så højt at jeg nogle gange ser mig lidt blindt på om outfittet er bedre uden eller ej, haha :-D Synes dog alligevel selv, at den passer fint til outfittet her, men igen, det er nu nok fordi jeg ser mig blind på det, don't know. Er igang med at forsøge på at afvende mig selv fra at tage den på altid! skørt, jeg ved det!

   Men synes også det er en fin kontrast med skoene og håret, dejligt andre også kan se det.
   God weekend, knus!

   Slet
  2. Hahaha, jeg kender godt de der beklædningsgenstande som man næsten ikke kan tage af :-D
   Det er jo også forskelligt hvad man synes der passer til hvad, alt efter hvilken stil man er til, og hvad man vil fremhæve og "gemme væk" :-)

   God weekend til dig også! :-)

   Slet
 3. Hvis det er, Nuria, så har Passion for fashion lavet en guide...

  SvarSlet
 4. ER VILD MED DIT HAAR HER!!!!!
  og i sär fordi dit haar ikke er ens farvet overalt :-)

  SvarSlet