fredag den 24. august 2012

Gina Tricot - Milly jacket black Jeg ved at jeg har vist jakken en dal gange nu, og det må i undskylde, jeg havde den b.la. på ved dette outfit. Jeg ville bare fortælle hvor glad jeg er blevet for den. Jeg elsker at den er så mat og rå, og at den passer til næsten alt (af det tøj jeg bruger). Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved jakken er de lækre detaljer med lynelås i ærmerne og bæltet nederst. Jeg har aldrig jakken eller bæltet lukket, når jeg har den på, men at den hænger der og dingler giver prikken over i'et for mig. Jeg ved, at jakken har været enormt eftertragtet, og til dem der ikke nåede at få fat på den, der er håb forude! Der er nemlig kommet en ny model  på Gina Tricots hjemmeside, der hedder Olga Jacket med endnu flere lækre detaljer - den koster 599 kr. og kan købes her! PS. Milly Jacket (den jeg har) er lille i størrelsen, så man skulle købe en størrelse større end normalt, jeg ved desværre ikke om det samme gælder for Gina Tricots nye Olga Jacket.

2 kommentarer:

  1. Heia. Jeg har et lite spørsmål. Jeg ønsker meg akkurat denne Milly jakken som er utsolg over alt! Det er en som vil selge den til meg i str 40. Jeg bruker tilvanlig 36 i jakker og ovredeler generelt. Tror du den vil passe meg i 40 da? Eller blir den alt for stor? Mvh Anna (håper på raskt svar)

    SvarSlet
  2. Hejsa Anonym :-)
    Det tror jeg godt du kan. Jeg er normalt en str. 36 og jeg har den i str. 38, men tror også sagtens jeg ville kunne passe en str. 40, så er sen nok bare en lille smule oversize :-) håber du kunne bruge mit svar!

    SvarSlet