tirsdag den 14. august 2012

Noget om øjenvipper og øjenbryn.

Min mor er kosmetolog og har hendes egen hudplejeklinik ved navn ''Mariannes Hudpleje'' herhjemme i vores hus med tilhørende hjemmeside www.hudpleje-holstebro.dk Jeg får derfor ofte vokset samt farvet øjenbrynene og somme tider også farvet mine øjenvipper, og andre ting selvfølgelig. Hun ved netop hvordan jeg vil have mine øjenbryn og gør det rigtigt hver gang. Jeg synes personligt hun er super dygtig - det skal derfor også lige nævnes at jeg har fået ordnet diverse ting andre steder, og synes min mor er bedst. Har både arbejdet i en skønhedsklinik i 14 måneder, været i praktik hos en anden, og så har min mor også arbejdet i andre klinikker før hun blev selvstændig, så jeg har noget at sammenligne med. 
 I dag har jeg fået ordnet alle tre ovenstående ting, og bestemte mig for at tage et før efter billeder, så i kan se forskellen. Jeg ved at mange unge mennesker får dette gjort, men mange andre har aldrig prøvet det, så derfor tænkte jeg det kunne være sjovt at vise.

Dette er så før billedet. Jeg har hverken fået farvet øjenbrynene eller vipperne i lang tid her, og heller ikke fået dem vokset. Her kan man tydeligt se at jeg ikke har særlig tætte øjenbryn. Billedet viser det dog ikke så godt, men jeg har i virkeligheden ikke særlig mørke øjenbryn eller vipper, og øjenbrynene har tendens til at ''krølle'' lidt. Jeg har altså derfor intet make-up overhovedet på her. Til hverdag tegner jeg brynene op så de ser mørke og tætte ud, dette er dog nemmest når man har nyfarvede øjenbryn. Jeg farver dem med en filtpen fra min mors klinik af mærket Artdeco.


Dette billede er taget lige efter, jeg har derfor heller ingen make-up på her. Mine bryn er næsten helt sorte, det er noget jeg selv har valgt fordi jeg elsker mørke og markerede øjenbryn. Man kan sagtens få dem lavet i meget lysere farver. Lige efter sådan en behandling sidder der ofte meget overskudsfarve ligesom når man får farvet hår, det går væk efter nogle dage, så resultatet ser lidt mere naturligt ud. Mine bryn ser nu tækkere og pænere ud, de ''unødvendige'' hår er selvfølgelig også fjernet med voks, men det er hovedsageligt farven, der gør, at mine øjenbryn nu ser tættere ud. Mine øjenvipper har også fået en markant mørkere farve og man kan se enhver vippe også for neden. Personligt er jeg ikke vild med at vise mig offentligt uden make-up, men efter sådan en behandling kan jeg godt finde på at gå uden mascara fordi øjenvipperne nu er så mørke, fine og tætte at se på. Hvis  man normalt har lyse øjenvipper som jeg har, gør farvning af øjenvipperne det ofte nemmere at lægge en pæn mascara, den oplevelse har jeg også selv.. Når man får farvet sine øjenvipper kan det godt svie i øjnene, hvis man får lidt af farven ind i øjnene. Jeg kan personligt godt føle jeg er ved at blive blind når det sker (det gør man så ikke), men skal nemlig slappe helt af i sine øjenlåg imens man ligger med farven på. Jeg kan personligt kun slappe af til det hvis ingen siger så meget som et ord til mig, hvis min mor siger noget imens kan jeg miste koncentrationen og så begynder mine øjne at bevæge sig uroligt frem og tilbage bag de lukkede øjenlåg.  Man kan i enhver skønhedsklinik tillade sig at sige at man som jeg, foretrækker komplet stilhed for at slappe af. Der er dog mange der ingen problem har med dette.
På disse to billeder har jeg så taget make-up på. Billederne er dog taget efter tre timers arbejde. Normalt har jeg stort set altid øjenskygge på i brunlige nuancer, men det gjorde jeg ikke i dag. Jeg ville nemlig vise jer med det øverste af disse to billeder, at når jeg nu har taget mascara på, så ligger den så fint og alle vipperne er helt sorte over det hele. Ofte har man jo det problem at vipperne godt kan være lysere ovenpå, fordi det kan være svært at lægge mascara derpå. Det tog mig ca. halvdelen af den tid jeg normalt bruger på mascara, at få dette lagt i dag, fordi det så nemt bliver fint og alle vipper kan ses ligemeget hvad - det kan man også se her på det nederste billede. Med hensyn til brynene, så tegner jeg dem stadig lidt op når jeg har fået dem farvet. Jeg har som sagt ikke verdens tætteste øjenbryn, dette gør jeg derfor for at ligne det lidt ud. På billederne her kan man sagtens se hvor jeg har tættest hår og hvor jeg kun har lidt, der er derfor en lille farveforskel, det er dog kun fordi jeg på billederne sidder med sollys lige ind i mit ansigt og fordi billederne er helt close-up. Så snart man bare kommer en meter fra mig ser mine øjenbryn altså fine og tætte ud uden farveforskellen fra de ''tykhåret'' til de ''tyndhårede'' områder. På billederne her kan man se at jeg har nogle små fine hår der gerne vil stritte lidt deres egen vej, det har jeg med vilje gjort synligt på her. Det er vigtigt at man ikke klipper dem af eller tager dem med et pincet hvis man ikke her helt tætte øjenbryn, brug istedet en øjenvippebørste til dine bryn for at rede dem pænt, hvis man har meget ustyrligt og ''krøllet'' øjenbryns hår, kan man efter man har redet dem tage en lille smule hårlak på en finger og køre dem henover brynene, så skulle de gerne blive siddende resten af dagen.


Det var alt for nu om øjenbryn og øjenvipper. Håber i gad læse med selvom det var et lidt langt indlæg. Hvis i har nogle spørgsmål til noget skal i være velkommen til at spørge løs :-) Ellers håber jeg, at i kunne bruge dette tip til noget!

2 kommentarer: