fredag den 2. november 2012

Outfit 24.10.12

Top og sko - Second hand     Jeans - Just Female     Jakke og cardigan - fra Korea

Så kom der alligevel et outfit indlæg på bloggen her mens jeg er sygemeldt. Det er dog lidt tid siden disse billeder er taget, men bedre sent end aldrig, ikke? :-) Det har ikke gået så godt efter min operation, jeg har været meget syg og svag siden og har derfor prioriteret mit helbred og afslapning frem for blogging (det ville alligevel ikke have været noget værd) men nu begynder det lige så stille at blive lidt bedre, og håber på at jeg kan komme i skole igen på onsdag som planlagt. Det der med at ligge alene i sin seng hele tiden og have det dårligt, det er aldrig sjovt. OG DOG, her til aften er det jo J-dag og alle mine venner er sammen for at fejre det, jeg er lidt misundelig (indrømmer det), men jeg hygger mig faktisk alligevel lige nu. Min kæreste har oprettet Netflix for mig, så jeg ligger i sengen med kage, is og juice mens jeg ser Dexter, det er vel en okay J-day taget min situation i betragning. Ikke nok med det, så passer min søde mor sådan på mig og varter mig op, hvor er det dejligt :-) For at se hvordan mit ansigt ser ud lige nu efter min operation, så kig på min instagram: Simonemichelleandersen.

Hav en dejlig weekend, kære læsere :-)

4 kommentarer:

 1. Har du et link til, hvor jeg kan købe den sorte jakke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min er købt i Korea og kan derfor ikke give dig et link til den. Men den er en efterligning af modellen på Zara, på dette link: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dk/en/zara-W2012/269183/917035/COAT%20WITH%20QUILTED%20LEATHER%20SLEEVES :-)

   Slet
 2. Okay, super. Så det er en eBay jakke? Så er det nemlig nok omvendt, at din er en efterligning (bare lige til din orientering) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er ikke en Ebay jakke. Jeg har købt den i Korea, da jeg var der i efterårsferien :-)

   Ja, det ved jeg også godt. Tror du har misforsået mig.. Ved at skrive "Men den er en efterligning af modellen på Zara, på dette link" indikerer jeg, at min jakke fra Korea er en efterligning af Zaras originale jakke på linket :-)

   Skal ikke kunne sige om den også kan findes på Ebay!

   Slet