onsdag den 29. juni 2011

Genbrugs mandag

Indlægget i dag har jeg forberedt lidt igår, da jeg i dag ligger med en nyoperert tå og ikke er i stand til at tage diverse billeder, derfor tog jeg, igår, billederne til dagens opslag. 

I mandags havde jeg en rigtig dejlig dag. Jeg vågnede sammen med min kæreste, så blev huset fyldt med gæster for at fejre min mor (hun har fødselsdag på imorgen), derefter tog min veninde Katrine og jeg på genbrugs shopping i hele holstebro. Vi var inde i alle på nær én som vi glemte. Vi har planlagt at tage derhen en anden dag, da vi i forvejen har planer om at tage en tur til genbrugsbutikkerne i de nærliggende byer. Vi fik en rigtig god tur ud af det. Synes i skulle se hvad jeg fandt mig i diverse genbrugsbutikker her i Holstebro:
Derefter mødes jeg med en anden veninde Julie, hende og jeg tog på Sunset for at spise og derefter tog vi hjem til mig og hyggede et par timer, hvilket jeg også nød rigtig godt af. Alt i alt en dejlig dag med nogle af de mennesker jeg holder af.

Jeg synes i skulle se hvad jeg fandt på vores genbrugs-mandag:

 Disse SMUKKE lysestager fandt jeg til kun 50 kr.

 Jeg har godt nok en pung jeg virkelig elsker, men jeg kunne ikke stå for denne til kun 10 kr.


Jeg fandt disse 6 smukke bælter. Den billigste til 5 kr. den dyreste til 20 kr. 

Jeg fandt denne røde top og vidste med det samme, at jeg var nød til at købe den, da jeg har en magen til i sort fra da min mor var ung, og den bruger jeg flittigt. 

Jeg fandt disse to smukke hæklede toppe som passer godt ned i mine Levis shorts.

Denne strikkede trøje er både god udenfor bukserne, men også nede i et par højtaljede bukser. Kan selvfølgelig bruges i vintertiden, men vil også være god til de lidt kølelige summeraftener. 

Jeg har i lang tid ledt efter en lang lidt ''slasket'' cardigan, da jeg har set op til flere bloggere med sådanne cardigans og faldt pladask for dem. Denne her har dog en grim krave, som ses på det midterste billede, jeg har bøjet dem ind på de andre billeder. Når jeg får tid klipper jeg dem af og syr det sammen så det ser pænt ud.

Denne fine sorte top minder lidt om den røde længere oppe, derfor minder den også om en jeg i forvejen har, men synes den var skøn også fordi den var så kort, både til nede i højtaljede bukser eller shorts eller bare have hængende.

 Jeg fandt disse SKØNNE bukser, som jeg ved jeg får brugt en del. På billedet har jeg valgt at syle dem med overstående storte top, mine Jeffrey Campbell sko og det orange bælte.


 Til sidst men ikke mindst fandt jeg disse to smukke mavebælter til min mor. Det er jo hendes fødselsdag imorgen, og jeg vidste med det samme jeg så dem at det lige var hende. Hun er en meget smart klædt kvinde, så jeg vidste lige hvilke kjoler disse ville passe til. Heldigvis er de også så gode som nye!

Jeg kom i alt af med kun 273 kr. for overstående ting.

Jeg har selvfølgelig ikke kun købt to bælter i genbrugen til min mor, jeg har også købt denne fine fine store vase til hende, som hun har ønsket sig. Så bestiller jeg 5 eller 6 langstilkede røde roser til hende som hun kan få i den, når hun skal have gaver imorgen. Det tror jeg hun bliver super glad for. Det er ikke til at se på billedet, men vasen er en halv meter høj, så det den vil se godt ud på gulvet. Når roserne engang er visnet vil jeg finde nogle lange rå grene til at sætte i.2 kommentarer:

  1. Hej Cathrine :-) Mange tak skal du have, det er altid dejligt at vide. Det varmer!

    /Simone!

    SvarSlet